TÖKJÓ NAP

2011.10.20 09:41

Október 31-én az ALI-BI biciklis klub a túrabiciklisek idényét zárja, (ami nem jelenti, hogy extrém bicajosok télen ne ülnének kerékpárra).

A nyári időszámítás végén, a hosszú téli esték előtt egy kis mosolyt és fényt szeretnénk vinni az életbe, és mivel a tökbe mosolyt vésni tökjó buli, ezért

 

október 31-én (hétfőn) ismét tartunk  TÖKJÓ NAPOT !

 

 

 

TÖKFARAGÁS - D..u. 15 órakor a sportklubban   találkozunk a gyerekekkel és szülőkkel.  Jó lenne, ha faragni való tököt, esetleg ügyes kiskést mindenki hozna magával. Faragás közben teát főzünk, tököt sütünk - ha kapunk elegendő felajánlást. Mindenkit várunk!

 

TÖKJÓ BRINGÁZÁS  - kb. 18.00 órakor a Hunyadi Mátyás utcai játszótérről  töklámpákkal  bicajos felvonulásra indulunk, ahova szintén várjuk a klubon kívüli bicikliseket is.

 

TÖKJÓ BULI - Kb. 20.00 órától a sportklubban az Undermind zenekarral töltjük az estét. Belépő elővételben 1 euro, helyszínen 1,50.

A rendezvény zártkörű, az ALI-BI és az Alistáli IFI klub szervezésében jön létre. A klubtagok vendégeket hozhatnak magukkal.

Italokat, kávét, ropit, zsíroskenyeret  a büfében lehet majd vásárolni. A fogyasztók a szervezésssel kapcsolatos kiadásokat, és a zenedíjat támogatják. Előre is köszönjük.

 

Pogány hiedelmek terjesztése messssszzze áll tőlünk ! ! ! !